De hoorspelen in de Wisselcollectie zijn afkomstig van de cd's die gemaakt zijn van "de Povel-tapes". Dit zijn de hoorspelen die zijn getaped door Leon Povel (Hoorspelregiseur). Hij is al lang met pensioen maar hij heeft nog een warme belangstelling voor hoorspelen. Dank zij hem en het geduld van de mensen van "Het genootschap van de twaalfde September" die de magnetofoon-banden hebben omgezet naar MP3-bestanden is zo'n prachtige collectie nu te koop. Wil je die? Neem dan contact op met: info@hoorspelweb.nl. Of kijk voor meer informatie over de Povel-tapes op de website van Het genootschap van de twaalfde September.Voor het geld moet je het niet te laten. Voor E 20,00 heb je een 4 cd-box vol met mp3-hoorspelen.
Een deel is afkomstig van Peter Schrama die me vele hoorspelen heeft toegestopt. En enkele hoorspelen heb ik gekocht bij Het Omroepmuseum nu "Beeld en Geluid".
Alle hoorspelen die ik zelf heb verzameld of opgenomen van de radio en via internet komen in de vaste collectie. Gelukkig blijft m'n verzameling groeien dank zij Paul Erkens die zijn vrijwel gehele verzameling voor me heeft opengesteld. Ik kan nu mijn collectie completeren met de series die ik al heel lang op mijn verlanglijstje heb staan.